arrow_drop_up arrow_drop_down

Lime Tree Brox Adult

Geschikt voor alle rassen vanaf 1 jaar

✔ Geen vulling maar voeding

Weinig ontlasting

✔ Veel vlees

Extra smakelijk

✔ Versterkt het immuunsysteem

voor een vitale blije hond

✔ Tarwegraan vrij


Voor natuurlijke gezondheid

Lime Tree Brox Adult is een mooie grote brok op basis van kip voor alle rassen en leeftijden. Zelfs ook voor kleinere honden geschikt! 

Lime Tree Brox  Adult is zo ontwikkeld dat we er voor willen zorgen dat jouw hond zijn of haar leven zo goed mogelijk doorkomt op een evenwichtige en stabiele manier.  Het zorgt voor een evenwichtige groei, maar ook voor stabiele botten en gewrichten.   De kwetsbare darmen worden direct ondersteund met een zeer goede Probiotica. Daarnaast zorgen verschillende vitamines en mineralen ervoor dat het immuunsysteem zich optimaal ontwikkeld waardoor jouw hond zich lekker fit en vitaal voelt!

De voerbak is zo leeg!

Met onze Teckelkennel Gold Rusch voeren we  al vanaf het begin Lime Tree Brox aan onze 4 teckels, 

en bevalt ons erg goed!


Onze Teckels zijn fit, gezond en glanzen mooi wat we ook weerzien in onze pups! En blijkbaar heeft het een goede smaak want ze eten het erg graag! 

Het is een goede, natuurlijke geperste vleesbrok met de beste ingrediënten wat ik erg belangrijk vind voor onze teckels waar we zo zuinig op zijn! Joycet Woeltjes

Onze ingrediënten

Wil je weten welke ingrediënten wij gebruiken maar vooral waarom wij ze gebruiken? 

Recensies over Lime Tree Brox Adult

Eindelijk geen diarree meer!

Mila was best snel aan de diarree en was een slechte eter. Lime tree brox bracht daar direct verandering in. Door de goede samenstelling haalt ze enorm veel voeding uit de brokken zodat ze er niet eens heel veel per dag van hoeft te eten en ook nog eens weinig ontlasting! Wij zijn enthousiast en willen echt niets anders meer!

Shauni Kuijk

Geen kleintje meer! 

Onze lieve Senna had moeite met groeien en een oorzaak was zo lastig te vinden. Totdat we overgingen op Lime Tree Brox! Ze hebben Senna helemaal op het goede pad gekregen en deze brokken zijn perfect voor haar! Ze zou altijd een kleintje blijven maar ze ziet er nu zoo mooi uit, is super gezond en is misschien zelfs een half kilootje te zwaar.

Daniëlle Huning

Eerst even proeven?

We begrijpen maar al te goed dat je niet zomaar overstapt op andere voeding zonder dat je weet of jouw hond dit wel lekker vindt. Daarom hebben we speciaal hiervoor kleine proefpakketjes gemaakt. 

Gerelateerde smaakmakers

Lime Tree Brox

Performance

Voor actieve tot zeer
actieve honden

Lime Tree Brox

Sensitive

Voor gevoelige honden

Lime Tree Brox

Senior / Light

Voor honden op leeftijd