arrow_drop_up arrow_drop_down

Lime Tree Brox Puppy

Onze allerkleinsten hebben onze zorg het eerste levensjaar hard nodig.
Of dat nu gaat om op-voeding of voeding.

✔ Voor een evenwichtige

en stabiele groei

✔ Voor een goede start 

in het eerste levensjaar

✔ Versterkt het immuunsysteem

voor een vitale blije hond

✔ Tarwegraan vrij

Geen vulling maar voeding

Het eerste levensjaar

Lime Tree Brox  Puppy op basis van kip is zo ontwikkeld dat we er voor willen zorgen dat jouw pup het eerste belangrijke levensjaar zo goed mogelijk doorkomt. Het zorgt voor een evenwichtige groei, maar ook voor stabiele botten en gewrichten. De kwetsbare puppy darmen worden direct ondersteund met een zeer goede pre-en probiotica. Daarnaast zorgen verschillende vitamines en mineralen ervoor dat het immuunsysteem zich optimaal ontwikkeld waardoor je pup uit kan groeien tot een sterke en blije hond!

Akeelah smult ervan!

De overgang van de brokken van de fokker naar de Lime Tree brokken verliep prima.
Onze lieve Akeelah vindt de brokken erg lekker, de vacht glanst mooi en ze blijft in de groei mooi in balans. Zeker een aanrader!  Silvia Rietberg

Onze ingrediënten

Wil je weten welke ingrediënten wij gebruiken maar vooral waarom wij ze gebruiken? 

Recensies over Lime Tree Brox Puppy

Dorus

Onze lieve pup Dorus is gek op de brokken van Lime Tree Brox! Hij groeit goed maar toch niet te hard, en heeft geen groeipijnen. Hij gaat vaak mee brokken halen, en kan dan niet wachten totdat hij binnen is. Zo veel lekkers! 

Hij heeft een prachtige vacht en ziet er goed uit. We krijgen veel complimenten en danken dit aan het goede voer van Lime Tree Brox!

Jan Helmink


George

Nadat George bij de fokker vandaan kwam kreeg ik wat  voer mee. Helaas wilde George dit voer niet goed eten. Zijn ontlasting was niet wat het moest zijn en hij begon wat mager te worden. Hierom zijn we overgestapt op Lime Tree Brox en zijn ontlasting is weer helemaal goed, en hij komt weer aan in gewicht! Voor mij is dat genoeg reden om George Lime Tree Brox te blijven voeren.

Catharina Toebes

EERST EVEN PROEVEN?

We begrijpen maar al te goed dat je niet zomaar overstapt op andere voeding zonder dat je weet of jouw hond dit wel lekker vindt. Daarom hebben we speciaal hiervoor kleine proefpakketjes gemaakt. 

Gerelateerde smaakmakers

Lime Tree Brox

Performance

Voor pups grote rassen 
vanaf 5 maand

Lime Tree Brox

Adult

Volwassen hond


Lime Tree Brox

Sensitive

Volwassen hond
Speciaal voor honden met een overgevoeligheid of allergie