arrow_drop_up arrow_drop_down

Lime Tree Brox Sensitive

Speciaal voor zeer gevoelige honden of honden met huid en vachtproblemen

✔ Gemaakt van heerlijke Schotse zalm

Extra smakelijk

✔ Speciaal voor honden met

huid en vachtproblemen

✔ Geen vulling maar voeding

Weinig ontlasting

✔ Tarwegraan vrij


Speciaal voor gevoelige honden

Speciaal ontwikkeld voor honden met een overgevoeligheid of allergie voor rundvlees of kippenvlees.
Door het gebruik van meer dan 60% zuivere Schotse zalm en zalmolie is deze brok zeer smakelijk en een bestseller! De zalmolie zorgt voor een mooie glanzende vacht, en verbeterd de huid.

Prachtige vacht en goede ontlasting!

Onze lieve Terveurense herder Saathi is erg gevoelig op de maag, en had met veel brokken last van spugen en / of diarree. Sinds we overgestapt zijn op Lime Tree Brox zijn deze problemen sterk verminderd! Ook heeft hij een prachtige volle vacht hiervan gekregen en eet zijn bak nu wel helemaal op. Wij zijn zeer tevreden!  Fam. Schreurs

Onze ingrediënten

Wil je weten welke ingrediënten wij gebruiken maar vooral waarom wij ze gebruiken? 

Recensies over Lime Tree Brox Sensitive

Zijn vacht is weer als vanouds en hij zit weer lekker in zijn vel.

Vanaf zijn geboorte heeft Sjef al (zeer) gevoelige darmen! Als hij maar iets anders dan zijn brok at was hij al aan de diarree. Totdat hij Lime Tree Brox voorgeschoteld kreeg. Hij was altijd al dol op brokken, maar nu is hij er DOL (in hoofdletters!) op! Daarnaast heeft hij eindelijk veel minder last van zijn darmen, heeft nauwelijks nog diarree en zit hijveel beter in zijn vel (zowel letterlijk als figuurlijk!) Win-win-win situatie! Grote poot van (dankbare) Sjef  

Mariska Monteban

Onze slechte eters eten weer!

Schapendoezen staan over het algemeen bekent als slechte/ karige eters. Zo ook onze Sepp en Finnley! Sinds een paar maanden zijn we naast vers vlees overgestapt op de Lime Tree Brox Sensitive. Deze brok accepteren ze en ze eten er nog eens heel smakelijk van!  Als we met een nieuwe zak brokken thuis komen zijn ze er niet bij weg te slaan.

Marga Berendsen

Eerst even proeven?

We begrijpen maar al te goed dat je niet zomaar overstapt op andere voeding zonder dat je weet of jouw hond dit wel lekker vindt. Daarom hebben we speciaal hiervoor kleine proefpakketjes gemaakt. 

Gerelateerde smaakmakers

Lime Tree Brox
Performance

Voor pups grote rassen 
vanaf 5 maand

Lime Tree Brox

Adult

Voor de volwassen hond

Lime Tree Brox

Senior / Light

Voor de oudere hond