arrow_drop_up arrow_drop_down

Over ons

Lime Tree Brox, als eerbetoon aan ons eerste hondje Scotty.

Ons allereerste hondje Scotty

Ons allereerste hondje, Scotty een West Highland White Terrierheeft maar 2,5 jaar geleefd. In die 2,5 jaar heeft hij nooit kunnen leven zoals een hond zou moeten. Hij had veel buikpijn, diarree, rode liezen en heel veel jeuk.. Steeds maar weer gingen we naar de dierenarts, die ons niet kon vertellen wat er mis was. Hij kon alleen de pijn en ongemakken verlichten. Toen we er eenmaal achter kwamen dat Scotty een complexe voedselintolerantie had, was het al te laat. Zijn maag en darmen waren teveel beschadigd en we konden toen we nergens voeding vinden die hij kon verdragen. Na meerdere operaties moesten we hem met veel verdriet in ons hart laten inslapen....


Toen we jaren later ons eigen diervoedingsbedrijf begonnen, spraken we af: "ooit hebben wij onze eigen hondenbrok".  Als eerbetoon aan Scotty, zodat geen hond meer onnodig hoeft te lijden door verkeerde voeding.

Onze missie: het bevorderen van het welzijn van uw hond!

Dit is het verhaal van Monique en Gerben. Beide hebben 15 jaar ervaring in de diervoeding verkopen ze in hun eigen zaak De Voerboer alleen maar kwalitatieve voeding voor verschillende dieren. Begin 2018 zetten ze de eerste stappen om hun droom waar te maken: hun eigen unieke lijn hondenbrokken! Na ruime tijd verder door ontwikkelen, veel overleg met eigen dierenarts en voedingsnutritionisten,  lanceerden zij eind december 2018 hun eigen Lime Tree Brox met een unieke formule, die doet wat Gerben en Monique zich tot doel hadden gesteld: het helpen van honden.

Ons team

CEO Willem

Keuringsdienst van waarde

Monique

Afd. Hondenzaken 

Gerben

Afd. Logistiek en Transport


“Pas als je weet wat voedingsstoffen met een hondenlijf doen, 

voor welke stoffen veel honden overgevoelig zijn, 

welke ingrediënten goed samenwerken en welke elkaar tegenwerken, pas dan kan je echt gezonde voeding ontwikkelen.”

Zuiver en natuurlijke ingrediënten

Lime Tree Brox: gemaakt van zuivere, natuurlijke ingrediënten. Zo vaak gehoord: een gezonde binnenkant is een gezonde buitenkant! En zo is het maar net. Dit geldt natuurlijk ook voor onze honden. Door bewust te kiezen voor ingrediënten die zuiver en van natuurlijke oorsprong zijn verhoog je de weerstand en vitaliteit van de hond. Ook maak je de kans op overgevoeligheden of allergieën kleiner! Daarom hebben wij ons eigen merk LimeTree Brox ontwikkeld.


✔ Lime Tree Brox versterkt het immuunsysteem van je hond

✔ Geen vulling, alleen maar goede voeding

✔ Enkel natuurlijke en eerlijke ingrediënten

✔ Tarwegranen- en glutenvrij

✔ Zonder toegevoegde zouten en suikers

Recensies

Nu hebben we weer een stralende Friese Stabij in huis die goed in haar vel zit, vol vitaliteit.
" Onze Friese Stabij Imke kreeg ongeveer een jaar geleden problemen met de huid en de vacht. Jeuk, doffe uitstraling van de vacht, haaruitval en rooie vlekken van het constante likken. Ook werd ze steeds slomer en minder vitaal dan voorheen. Na overleg met Monique had ik direct een goed gevoel over haar advies en idee. Al binnen korte tijd was er verbetering merkbaar en knapte ze zienderogen op. Nu hebben we weer een stralende Friese Stabij in huis die goed in haar vel zit, vol vitaliteit. Dank voor jullie eerlijk en oprecht advies!"


Imke
De klachten verminderen nog met de maand en er zijn geen kale plekken en hotspots meer geweest!
" Al een aantal jaren waren we voor Guus op zoek naar een oplossing voor zijn terugkerende huidklachten. Diverse wegen hebben we bewandeld om de oorzaak te achterhalen en de klachten terug te dringen.  Wij zijn fan van de geperste brok. Slechts kleine hoeveelheden voeren en de vertering van de hond laat zien dat het op darmniveau goed geaccepteerd wordt. Met als resultaat zeer weinig en constante, compacte ontlasting. De klachten verminderen nog met de maand en er zijn er geen kale plekken en hotspots meer geweest!"
Guus

Ik heb weer een energieke en blije hond. Zijn poten zijn niet meer rood en hij eet minder gras.

" Mijn lieve Amerikaanse Stafford was altijd al gevoelig voor bepaalde voer en snacks. Telkens weer diarree en ook een keer veel moeten overgeven. Daar werd ik erg verdrietig van! De dierenarts kon geen oorzaak vinden, dus kreeg hij medicijnen als (tijdelijke) oplossing. Toen kwam ik in contact met Gerben en Monique. Ik ben er toen achter gekomen dat mijn Bongso niet tegen rund kan en dat zit in veel producten verwerkt! Sinds de overstap op Lime Tree Brox is hij weer een energieke en blije hond. Zijn poten zijn niet meer rood en hij eet minder gras!"
Bongso

Veelgestelde vragen

Inschrijven nieuwsbrief