OVER LIME TREE BROX


HET ALLER LEKKERSTE VIND JE BIJ LIME TREE BROX!

EN HET IS OOK NOG EENS GEZOND

 

Lime Tree Brox: gemaakt van zuivere, natuurlijke ingrediënten. Zo vaak gehoord: een gezonde binnenkant is een gezonde buitenkant! En zo is het maar net. Dit geldt natuurlijk ook voor onze honden. Door bewust te kiezen voor ingrediënten die zuiver en van natuurlijke oorsprong zijn verhoog je de weerstand en vitaliteit van de hond. Ook maak je de kans op overgevoeligheden of allergieën kleiner! Daarom hebben wij ons eigen merk LimeTree Brox ontwikkeld.

 


 

Wij weten als geen ander dat wanneer je hond zich niet fit voelt jij als hondenbaas daar ook last van hebt! Haaruitval, jeuk, rode huid, diarree of spugen. Klachten die vaak geen medische oorzaak hebben maar die ook niet vanzelf overgaan. Met ruime ervaring in het begeleiden en oplossen van deze problemen hebben wij al veel honden en hun hondenbaasjes kunnen helpen! Zo Fijn! Door bewust te kiezen voor alleen maar natuurlijke en gezonde producten die elkaar versterken, zul je zien dat jouw hond zich al gauw fitter voelt!

Samen met jou voor een blije, fitte hond!

Er heeft iemand honger...
SHOP NU!

Waarom Lime Tree Brox?

HET ALLERBESTE VOOR JOUW TROUWE VIERVOETER!Gevoelig maag-darmstelsel

Door het weglaten van hele tarwegranen en het toevoegen van gepattendeerde en klinisch bewezen Aleurone en prebiotica is deze voeding zeer geschikt voor honden met klachten zoals diarree, spugen en windjes laten. Het zorgt voor een evenwichtige darmflora.

Constante verharing, doffe vachten

Wanneer een hond constant verhaard of de vacht droog en dof is , betekend dat meestal dat er met de vertering ook iets niet goed gaat. Aan de buitenkant zie je dan dat er aan de binnenkant iets niet goed gaat.
Zalmolie en Zeewier in onze brokken zorgen naast alle andere ingrediënten voor een extra mooie glanzende vacht waardoor doffe en droge vachten verleden tijd zijn.

Jeuk, huidproblemen

Jeuk en huidproblemen kunnen veroorzaakt worden door voeders en snacks die voor honden niet goed zijn. Denk hierbij aan tarwegranen, kunstmatige geur-kleur en smaakstoffen of een kunstmatige conserveringsmiddel. Een hond kan deze stoffen niet goed verwerken waardoor deze klachten kunnen ontstaan. De zalmolie en Omega-3 olie zorgen voor een goede gezonde huid waardoor huidproblemen zich weer kunnen herstellen.

Honden waarvan de baasjes alleen het allerbeste willen

Als hondenbaas wil je natuurlijk het allerbeste voor je hond, ook wanneer je hond ( nog) geen klachten heeft.

Voorkomen is immers nog beter als genezen!

Met de voeding van Lime Tree Brox geef je je hond dat wat nodig is voor een goede en gezonde binnen- en buitenkant!

WAT STAAT ER OP HET MENU?

GA JE VOOR DE KIP VAN HET HUIS OF DE VERSE ZALM?KIP

WINKELWAGEN

- Copyright 2020 © Lime Tree Brox | Algemene voorwaarden | Privacy beleid -