Recensies


Imke 

 

Onze Friese Stabij Imke kreeg ongeveer een jaar geleden problemen met de huid en de vacht.
Jeuk, doffe uitstraling van de vacht, haaruitval en rooie vlekken van het constante likken. Ook werd ze steeds slomer en minder vitaal dan voorheen. Ze is natuurlijk al 9 jaar oud, maar toch had ik het idee dat er iets goed fout was.

Na overleg met Monique had ik direct een goed gevoel over haar advies en idee. Gezond boerenverstand staat hier hoog in het vaandel. Dus werd er een behandelplan besproken en ook overgestapt naar de Lime Tree Brox. Geen dure medicijnen, maar simpele doeltreffende maatregelen die door de uitleg van Monique ook voor mij begrijpelijk waren.

Al binnen korte tijd was er verbetering merkbaar en knapte ze zienderogen op. Nu hebben we weer een stralende Friese Stabij in huis die goed in haar vel zit, vol vitaliteit. Dank voor jullie eerlijk en oprecht advies!

 


 

Guus

Al een aantal jaren waren we voor Guus op zoek naar een oplossing voor zijn terugkerende huidklachten. Diverse wegen hebben we bewandeld om de oorzaak te achterhalen en de klachten terug te dringen. De keus voor Lime Tree Brox was daarin een logische stap. Gezond en smakelijk voer met de juiste ingrediënten zonder chemische toevoegingen”, leggen de baasjes de keuze voor Lime Tree Brox uit.

Daarnaast zijn wij fan van een geperste brok. Slechts kleine hoeveelheden voeren en de vertering van de hond laat zien dat het op darmniveau goed geaccepteerd wordt. Met als resultaat zeer weinig en constante, compacte ontlasting. Heel fijn met opruimen 😉 De klachten verminderen nog met de maand en sinds het starten met Lime Tree Brox zijn er geen kale plekken en hotspots meer geweest! En de bak brokken? Die is rap leeg!!”

Dit is waar we het voor doen! Honden helpen, ook als ze (nog) geen klachten hebben

 


 

Tommie

Heerlijke brokjes, er wordt 2x daags kwispelend voor de bak gewacht😋 Dit terwijl we voorheen kipfilet door de brokken moesten doen om hem aan het eten te krijgen🤔 Sinds de overstap naar LimeTreeBrox krabt onze hond veel minder en heeft hij geen hotspots meer! Echt een aanrader👍

 


 

Laska

Doordat Buddy zoveel gezondheidsproblemen had, zijn we op jullie advies overgaan op vers vlees, waar hij het aanvankelijk super op deed. Ook de problemen met zijn darmen zijn verholpen. Kortom, deze brok is een aanrader voor honden met darmklachten en jeuk!

 


 

Sam

Door Lime Tree Brox is onze Sam weer goed hersteld van zijn allergie. Hij was nagenoeg kaal en binnen een tijdsbestek van twee maanden op het nieuwe voer is zijn vacht weer als vanouds en zit hij ook weer lekker in zijn vel.

 


 

Meggy

Lime Tree Brox is echt een succes. Mijn honden zijn onlangs overgestapt op Lime Tree Brox Adult Chicken en zelfs onze kieskeurige eter viel er op aan. Hij was stiekem al begonnen voordat ik het in de gaten had.

WINKELWAGEN

- Copyright 2020 © Lime Tree Brox | Algemene voorwaarden | Privacy beleid -